PROVITAMINE IMMUNO COMPLEX Tonik za čišćenje lica sa vitaminom E,100ml Hedera Vita

530 рсд

Tonik za čišćenje lica na vodenoj bazi potpuno je nežan prema koži a u isto vreme izuzetno efikasan u uklanjanju nečistoća i šminke sa lica. Obogaćen ekstraktom grejpfruta i antioksidansima uz kombinaciju različitih vlažećih komponenti poput poliglutaminske kiseline, polisaharida tamarinda i kvasca osvežava kožu, štiti je od oštećenja i isušivanja. Losion ostavlja kožu svežom i čistom sa mladalačkim sjajem.

Kategorija: Oznaka:

Opis

SASTAV/INCI: Aqua, Citrus grandis fruit Extract, PEG-8, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Pentylene Glycol, Tamarindus Indica Seed Gum, Panthenol, Butylene Glycol, Yeast Polysaccharides, Hydroxyacetophenonem Tocopheryl Acetate,  Parfum, Polyglutamic Acid, Citric Acid.

Način upotrebe: Kožu lica, vrata i dekoltea nežno prebrisati pamučnim tuferom natopljenim losionom. Nije potrebno ispirati vodom.

Napomena: Samo za spoljašnju primenu. Čuvai van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati vodom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PROVITAMINE IMMUNO COMPLEX Tonik za čišćenje lica sa vitaminom E,100ml Hedera Vita“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *